Nincs szó a földön, ami mögött annyi jelentés és történet van, mint az ANYA mögött. Mindannyian őrzünk magunkban egy mély, semmihez sem fogható érzést, ami köt bennünket ahhoz, akit anyánknak hívunk. Hogy milyennek látjuk őt, milyennek látjuk mellette magunkat, folyton változik, csak az örök körforgás stabil, amiben egyszer távolodni, egyszer közeledni akarunk hozzá.

Anyánk szerepe a legnagyobb szerep a világon. Készült rá vagy belecsöppent, küzd vele vagy könnyedén úszik benne, nem változtat a lényegen: nélküle nem lennénk azok, akik vagyunk. Ünnepeljük őket ezen a napon, köszönjük meg a szeretetet, a gondoskodást, a tanítást és nevelést, a sok vigaszt és megbocsátást, az együtt töltött időt, a harcokat, az életünket… tegyük gondolatban, ha már szóban nem lehet.

Anya vagy te is? Nem tökéletes, de elég jó? Az a tökéletes! Akkor ismered azt az egyensúlyt, ami valahol az irányítás és iránymutatás között létezik, amiben tudod, hogy gyermeked önálló lény önálló gondolatokkal, csak annyi a dolgod, hogy segíts neki harmóniában maradni önmagával. Ez az anyák legfontosabb feladata. Megteremteni azt a biztonságos légkört, azt a kiegyensúlyozott és támogató környezetet, amiben békesség és nyugalom mellett szárnyalhat a gyermeki lélek.

Anyák és nagymamák, legyetek büszkék arra, amit gyerekeiteknek, unokáitoknak adni tudtok. Közelről vagy távolról, naponta vagy ha épp szükség van rátok, vagytok nekik, ezt ünnepeljük most. Boldog Anyák napját kívánunk!

olyczka | adobe stock

TOP 10 ANYÁK NAPI AJÁNDÉK ÖTLET

  1. Saját készítésű kártya rajzokkal
  2. Virágok
  3. Díszdobozos csokoládék
  4. Feliratos bögrék
  5. Kisebb emléktárgyak (diy hűtőmágnes, képkeret)
  6. Nyakláncok szív medállal
  7. Színes tavaszi kendők
  8. Virágmintás táskák
  9. Elegáns karórák
  10. Praktikus és csinos pénztárcák
Sweet Deluxe nyaklánc szív formájú medállal - 11 195 Ft | Népviseleti nyaklánc hölgyeknek szív medállal, Lusana - 4 595 Ft
J.Jayz divatsál - 5 495 Ft | Heine sál rojtokkal - 5 530 Ft | Desigual válltáska »BOLS_DARK AMBER IMPERIA« - 16 895 Ft
Desigual válltáska »BOLS_ISOLA_BREDA MAXI« - 1 6895 Ft | CALYPSO WATCHES kvarc óra »Trendy, K5751/1« - 8 495 Ft
s.Oliver RED LABEL kvarcóra »SO-3545-LQ« - 26 395 Ft | Tom Tailor pénztárca »APRIL« - 11 295 Ft

Szerző

Az OTTO Blog szerkesztői csapata

Az OTTO Blog szerkesztői csapata

Az OTTO Blogon naponta friss inspirációkat találsz divat, otthon és életmód témákban. Felkutatjuk számodra a legújabb stílustrendeket, legyen szó divatról vagy lakberendezésről. Összegyűjtjük neked a híreket és újdonságokat, hasznos tippeket adunk és életmódtanácsokkal látunk el, bemutatjuk neked a szezon must-have darabjait.